Villa gratis leeggeruimd in Wassenaar

Kringloop Groene Kruis heeft een monumentale villa van 520 m2 gratis leeggeruimd in Wassenaar, deze in samenspraak met de notaris en de erven.

Om het kostenplaatje van deze ontruiming dekkend te maken hebben de nabestaanden een groot deel van de antieke inboedel en kleingoed in de villa voor het Groene Kruis achtergelaten.

Werkzaamheden welke de ontruimingdienst van het Groene Kruis hebben uitgevoerd:

- Het leegruimen van de villa (inclusief zolder, vliering en bergkelder). De verkoopbare huisraad is naar de kringloopwinkel van het Groene Kruis gegaan, de niet verkoopbare huisraad is afgevoerd naar een milieuvriendelijke grofvuil verwerker.
- Het leegmaken van het koetshuis en de oude bouwmaterialen die hieruit kwamen worden hergebruikt.
- Het leeghalen van de garage, tuinhuisje en schuur (hierbij werden stellingen aan muren verwijderd en afgevoerd).
- De tuin rondom de villa is opgeruimd.
- In de villa zijn de oude kroonluchters en hanglampen verwijderd, hierbij zijn aan de plafonds nieuwe kroonsteentjes bevestigd.
- De vloerbedekking is verwijderd o.a. het tapijt en de houten vloeren, de houten vloerdelen zijn vakkunding door een timmerman van het Groene Kruis verwijderd en afgevoerd.
- Als laatste is het gehele objecht grondig schoongemaakt, fotoklaar voor de makelaar uit Wassenaar.

Tijden de ontruiming werden de nabestaanden ondersteunt door een opruimcoach van het Groene Kruis welke adviseert en alle zorgen uit handen neemt.

Voor meer informatie bezoek de website: www.kringloopgroenekruis.nl

Gepubliceerd op 23-03-2019