Inkoop Antiek en Kunst - te koop gevraagd door Inkoop-Antiek.nl

Inkoop Antiek en Kunst - te koop gevraagd door Inkoop-Antiek.nl

Inkoop-Antiek.nl is een onderdeel van Veilinghuis Oranje te Leiden.

Als u door omstandigheden geen tijd heeft om uw antiek of kunst te laten veilen dan bestaat ook de mogelijkheid om deze direct aan Veilinghuis Oranje te verkopen.

Voor de inkoop van antieke inboedels komt onze taxateur / inkoper volgens afspraak geheel vrijblijvend aan huis in de regio Leiden en Den Haag, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Elke vrijdag is in ons veilinghuis een taxatiedag tussen 11:00 en 16:00 uur. Wij taxeren deze dag gratis uw antiek en kunst welke wordt beoordeeld door een expert, na de taxatie bestaat de mogelijkheid om deze direct aan ons te verkopen of om te laten veilen.

Wij geven u de zekerheid voor een snelle en betrouwbare afhandeling.

Het veilinghuis heeft ook een eigen gratis ophaalservice voor uw inboedel, deze is uitsluitend geldig voor particulieren wonende in: Leiden, Leiderdorp, Hoogmade, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude Dorp / Rijndijk, Zoeterwoude Dorp / Rijndijk, Stompwijk, Benthuizen, Zoetermeer, Voorschoten, Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Wassenaar, Oegstgeest, Voorhout, Noorwijk, Katwijk aan Zee, Sassenheim en Warmond.

Voor meer informatie bezoek de website: www.inkoop-antiek.nl

Veilinghuis Oranje te Leiden
Informatie tel.: 071 - 78 54 296

Gepubliceerd op 18-3-2019